Bra grejer som håller länge!

1 februari 2024

Karma och Billy tycker det här är lika spännande som jag!

Har länge gått och funderat hur jag ska hitta en bra lösning för mitt packande av hö i kassar. Tycker generellt att de traditionella kassarna är för små. Jag får stå och trycka ner för att få i så mycket jag behöver i varje kasse. Och har en tendens att ge för mycket om jag inte väger det. En sak till. Det är alldeles för dyrt att låta hö bli gödsel. Kontaktade ett företag som producerar högkvalitativa kassar som tål att användas om och om igen. Fick hem ett prov och kände mig jättenöjd. Så välsydda jämfört med liknande jag köpt tidigare. Nu har jag lagt beställning och kommer ha till försäljning om fler är intresserade. Generös storlek som man kan lätt fylla 4-5 kg hö utan att behöva stå och pressa ner. Varje kasse rymmer 210 liter (40 x 60 x 50 cm). De beställda kassarna kommer i en grönblågrå färg så inte smutsen ska synas så väl.

Först ut är kassen med många användningsområden

Min entreprenörshjärna går på högvarv. Så mycket jag skulle vilja prova och ska göra men jag börjar här och går sakta framåt mot spännande mål. Häng med på min resa så ser vi vart vi hamnar.

Toppen